Benen på bordet.salem i lurarna.och gudrun på tv.

Kollar på lets dance hos moster M. Kanske inte bästa fredagsnöjet.men iaf bättre än att inte göra något.längesen jag träffade moster. Och gudrun e ganska duktig faktiskt.e segast istan nu.dop imorgon.lille Linus ska döpas.ha en bra kväll!kramar

Efterlyst

Ikväll blev det pizza och Efterlyst med Ylvis. Ibland undrar man ju va tusan det är med folk. 
Mördar hit, misshandlar dit och stjäl hyrfilmer med falska legitimationer.
Det var nog det mest komiska jag hört. En kvinna som hyrt filmer med olika legitimationer och bara bytt peruk mellan gångerna. Det är också ett sätt att stjäla film på. Då är det ju lättare att ladda ner skiten :P

Men sen tog dom ju även upp den här gamla fallet med den 5-åriga pojken som blev mördad av en 5-åring och en 7-åring. Det är himla tragiskt hur barn ens kan göra så. Barn som ska vara så oskuldsfulla. Visst kan dom va elaka mot varandra. Men att mörda,och göra det medvetet, nä det känns inte rätt. Då undrar man hur fan dessa ungar är uppfostrade. 

Åter till trevligare saker.
Var hos en kompis idag och kollade på Sleepy Hollow. Flera år sen jag såg den. Den är ganska bra. Men det är ju Tim Burton som gjort den. Och det är ju Johnny Depp som har huvudrollen. Kan ju inte bli bättre :P


Nä nu ska jag mysa med Ylvis!
Sov gott!
Kramar

Tjuvlyssnat

Sitter på bussen.Ibland kan man inte hålla sig fr att tjuvlyssna på folks samtal.det sitter 3tjejer o diskuterar ålder.Dom verkar va 17år eftersom dom pratar om att när dom fyllt 18år så vill dom inte bli äldre.den ene tyckte däremot att 24år en bra ålder.men det roliga va att dom pratade om att tjejer blir fula när dom blir äldre...typ 25år.riktigt gammalt.:)
 undrar om jag hinner åldras lite mer innan jag blir 25år.Kanske jag ser ut som 25år.och slipper visa leg 7/10 ggr när jag köper cigg.I söndags glömde jag leget.så fick inte köpa.Blev lite frustrerad faktiskt.

Mean Dean och Silly Lily

Har jobbat hela helgen.Igår jobbade jag kväll. Efter jobbet stack jag hem till MD och drack te,tjöta och kolla på StarTrek till kl.3.30. Längesen jag kunde sitta och prata så djupa saker,som religion,med någon utan att vara oense efter 10min. Har haft jätte trevligt. Men strax e det dax att åka hem till städning. Och så kommer Ylvis och lämnar lite saker oxå. Ha en underbar dag!kramar

Fortfarande kass

Idag har jag mer ont i nacken och huvudet. Men men,det går över snart ska du vi se.

Snart dax att åka till jobbet. Hoppas det blir en lugn kväll. Imorgon är jag ledig.
Då ska jag städa. Ylvis kommer hit. Hon ska bo här i några dagar. :D

Nu ska jag byta om. Det är ju svin kallt ute. Plus att det började snö nu igen :/
Kommer bli en stor pool när skiten smälter.

Ha en bra dag!
Kramar

Min rygg är hemsk.

Vill börja med att tacka för hälsningarna jag fick på alla <3 dag.

Sen tänkte jag berätta om hur synd det är om mig.
Min rygg håller på att ge upp eller något. Den gör himla ont. T o m så ont att det värker i mellangärdet,så ibland känns det som jag ska spy.
Ska till doktorn imorgon och kolla upp det. Hon kan säkert inte göra speciellt mycket. Men då har jag ju iaf kollat upp det.

Nu ska jag fortsätta käka lite mer glass och sedan ska jag laga mat till mig, Stefan och Bobban. Köttfärssås blir det idag :D

Ha en bra dag!
Kramar

Snälla dator..Ta självmord!

Blir galen på min dator. Det ända den duger till är att kolla runt på internet och lyssna på musik. Och knappt det.
Den segar som fan. Och försöker jag spela WoW på den så laggar det så mycket att jag dör innan jag ens märkt att någon attackerar mig. Blir galen snart. Den borde klara skiten utan problem. Så gammal är den inte.
Men men..kanske den får för sig att bättra sig snart. Funderar på att köpa mig en stationär dator snart.Eller bygga en egen. Dom är lättare att byta delar på osv om dom går sönder.

Men nu ska jag gå tillbaka till att vilja "döda" min dator. Och så ska jag la vila huvudet lite. Är seg som fan idag.

Kramar

Lördag,lan och melodifestival

Börjar med att hälsa alla välkomna
Dagens planer
*Lana med Plutt(Robin) och Skrutt(Anders)
*Slappa
*Kolla melodifestivalen med Stefan
*Frågor?

Ja,så mycket mer händer inte idag.
Men jag verkligen hatar min dator just nu. Den laggar hur jäkla mycket som helst.(dvs den funkar inte som den ska)
Och för er som inte vet vad ett LAN är. Typ mostrarna. Så kan ni gå in på denna länken och läsa. Men vi är bara 3st så är inte något så stort som beskrivs i länken. http://sv.wikipedia.org/wiki/LAN-party

Ja vad ska vi säga om Delfinal2 i Melodifestivalen.
Låtarna är la inte dom bästa. Men "Eric Saade - Manboy" och "Hanna Lindblad - Manipulated" va ialla fall låtar som kändes lite melodifestival. Gillade "Pauline - Sucker for love". Men med tanke på hur svenska folket brukar fungera,så är det nog "Andreas Johnson" som går vidare till Globen direkt.
Alltså så här tror jag att det kommer se ut.Och hur jag tycker det borde vara.

Direkt till Globen (folket/jag)
1.Andreas Johnsson /  Eric Saade
2.Eric Saade  / Hanna Lindblad

Andra chansen
* Kalle Moraeus & Orsa Spelmän /Pauline
* Anna Maria Espinosa / Andreas Johnson

Det går att gå in och lyssna på låtarna här

Nu börjar jag bli snurrig och trött. Inte druckit något idag.. Ajja bajja på mig. Men en frukost bestående på Risifrutti och en banan fick jag i mig. Plus en kärleksmums.

Kramar

Sthlm...en snurrig stad

Var ju på Roast på Berns i tisdags. Det var jätte kul. Dom roasta Johan Glans. Skratta istortsätt hela tiden. 
Skojades mycket om hans bleka hy. Men den som egentligen blev roastad va ju Håkan Jäder. Som hela tiden fick påhop för sin ålder :D Men han var även en av dom roligaste under programmet. Nour El-Rafai roastade Henrik Shyffert mer än Johan. Ska bli kul att se på tv sen.
Kommer nog aldrig förstå mig på sthlm. Tunnelbanesystemet och hur man hittar i stan. Kanske lär mig någon gång

Så har jag blivit förälskad i Salem Al Fakir´s senaste skiva. Den är underbar. Blir så lugn och glad när jag lyssnar på den. Så allihopa, in o lyssna på han album Astronaut.
Salem Al Fakir – Astronaut (länk till spotify)
En av mina favorit låtar med honom.
I helgen ska jag mest ta det lugnt. Men ska jobba lång kväll på söndag. Goa pengar. Och något att göra.
Och så ska jag mata Ylvas katter på söndag med.

Just nu sitter jag och väntar på att wow ska bli klart. Eftersom jag formaterade datorn förra veckan så måste ju skiten installeras igen. Och senare ska en kompis komma hit. Väntar på att han ska höra av sig så jag vet vad som händer.


Ha en super skön kväll!

Så underbart

Solsken och Sakem Al Fakir i hörlurarna.Kan inte kännas så mycket bättre just nu.Detta vägde upp den långa tågresan.bara 1.5tim kvar av 4.så strax får jag träffa Erica.ska bli kul.Sågs senast i Maj,tror jag det va.Det va iaf ESC finalen. Röksugen e jag med.o inget godis köpte jag med mig heller :S

Vinter och kyla. Men med värme i mitt hjärta

Jag tycker att vintern varit tillräckligt lång nu. Trött på snön. Men den försvinner nog inte snabbare för att jag vill det.
Men hoppas kan jag ju alltid göra :D

Och nu till värmen i mitt hjärta. Är så glad att jag har så underbara vänner. Ni får mig på bra humör när jag är nere.

Men en sak som är lite jobbig i mitt liv nu är alla tankar. Allt jag fått för mig att jag saknar. Inte hunnit med.
Känslor som dras åt olika håll. 
T ex barn. Jag vill ha en bebis. Men ändå inte. Nu är chansen att få bebis väldigt lite så egentligen behöver jag inte oroa mig. Men vet inte om jag ska må dåligt av det eller glädjas av det.
Sen kärleken. Jag vill ha någon att dela mitt liv med. Men är ändå rädd för att binda mig. Singel livet är behagligt. Men ibland himla tråkigt.

Ylvis hoppas du inte tar illa upp.

Men nu är det snart dax att käka lite innan man ska till jobbet.
Ha en bra dag!
Kramar

RSS 2.0