Segast

Dagen har varit lugn. Åkte hem till en kompis för att försöka muntra upp honom. Slutade med att jag satt nästan orörlig i soffan. Vet inte riktigt vad jag gjort. Men har lite ont i ryggen och vänstra sidan av nacken. Måste legat konstigt eller burit snett. Nu är jag påväg mot Älskling. Ska bli gött att bli omhållen och pussad. <3 hoppas ni får en trevlig kväll. Snälla ge lite feedback angående frisyrerna. Kramar

Vilken frisyr?

Behöver lite hjälp. Trots mitt korta hår finns det valmöjligheter när det kommer till frisyrer.
Jag vill ha något extremt egentligen. Men svårt att hitta bilder på det jag tänkt mig.
Men om ni fick välja min frisyr. Vilken tycker ni?
Glöm inte kolla in länken längst ner.
Sen får ni gärna komme med egna idéer också.
Tänk enbart frisyrerna.
1.
Har typ redan haft sånhär frisyr.
2.
Gillar framförallt luggen.Gillar att det ser ut lite som att ett barn klippt den.
3.
Sen har vi frisyren jag skulle vilja ha..men inte passar i.
Men kolla luggen, den är underbar. Klicka här
Kramar

En trevlig kväll

Hade jätte trevligt igår. En lagom lugn kväll. 
Kollade på när dom spelade biljard och bowling. Efter det stack vi hem.
Vissa ville åka in till stan andra ville hem. Jag ville hem.
Men slutade med att jag följde med Shhiva och company hem till henne så lärde dom mig att spela Mulle. Va rätt kul, men när man började bli väldigt trött va det jobbigt att tänka rätt. 
Skyller på det.

Just nu är jag hungrig. Så ska la fixa något att äta.
Ha en bra dag!
Kramar

30/10-2010

La ju ett lösenord på bloggen. Men har valt att göra lösenordsskyddade inlägg istället.
Så det jag skrev igår hamnar alltså här. <--- tryck på länken

Kramar

jäkla blogg

Blir galen.när jag skriver via mobilen så vill det inte funka som det ska. Skrev ett långt inlägg nyss som jag inte kunde skicka. Buss jäkeln är sen med.skulle varit framme nu.men har ca.10min kvar av resan. Hinner till jobbet i tid,men hade tänkt handla lite innan.får se vad jag hinner helt enkelt. Ha en bra fortsättning på dagen.kramar

Till Anonym

Alltså detta är till dig som har kommenterat mitt inlägg om strippklubben.
Smaken är som baken. Och min bak är det många som vill se, men få som får.
Och att inte ens kunna stå för sin åsikt är himla töntigt.

Nu ska jag springa ut i regnet.
Kramar

En till pojkvän

Resan hem gick jätte bra. Den sista biten av vägen satt jag och pratade med en tjej och hennes 4årige son. 
Jag och Mike blev kompisar. Han var så söt. En liten "apa" som studsade runt bland sätena. Efter att vi pratat en stund säger han helt utan förvarning att han tycker om mig. Strax därefter får jag en puss på kinden. Så då gav jag honom en på kinden också :)
Sen lurade han till sig en puss på munnen med :P
När vi skulle säga hej då blev jag överöst med pussar. 
Han kommer klara sig bra bland tjejerna när han blir stor.

Men av någon anledning brukar små pojkar bli lite "små kära" i mig. Vet inte vad jag gör.
Kanske att jag ser barnslig ut och är rätt barnslig.
Älskling skulle ju komma till mig idag. Men får bli imorgon istället. Dom kör slut på honom på jobbet. Så han orkade inte idag. Ibland är jag himla irriterad på han jobb/chef. För ibland undrar jag hur tusan dom tänker. Tar in för lite personal så alla måste jobba häcken av sig och jobba över till på köpet.
Himla tröttsamt att oftast inte veta när Älskling slutar. För arbetstiden kan förändras under dagen.
Jag och älskling har tänkt ha en weekend ihop snart. Tanken är att åka iväg nånstans. Så att vi inte kan göra annat än att bara vara vi.
Någon som har något förslag, som inte är för dyrt?
Sov gott!
Kramar

Strax dax att lämna hufvudstaden

Bara några timmar kvar tills tåget hem går. Visst hade lite fler dagar inte skadat. Börjar ju förstå mig på den här stan nu ju. Eller iaf hur man tar sig fram i den.
Om en liten stund ska jag ta min packning och bege mig mot t-banan. Innan jag åker hem ska jag ju träffa kusin för en fika. Ska bli kul.Men nervöst,eftersom vi inte träffats sen vi var små.

Tänkte berätta lite mer om min helg,då jag bara skrivit korta notiser om den.

Fredag: Vaknar upp och märker att det snöar. Käkar frukost ihop med Joel som kom hem på sin rast.
Vid 12 mötte jag Erica och Astrid. Vi käkade lunch jag tog en kalkon toast,Erica en kycklingsallad. Sen gick vi runt lite vid Fridhemsplan. Hittade en lekplats så lilla Astrid fick gunga. Efter det promenerade vi mot Odenplan. Där vi också skiljdes åt. Jag skulle ta t-banan tillbaka till Fridhemsplan. Men valde att promenera. Måste säga att jag är himla glad att jag har gps i mobilen. Annars vette tusan hur lång tid det skulle tagit. Men tog mig ca 1 timme tillbaka till Joel. Handlade påvägen med. Sen hände inte så mycket. När Joel kom hem från jobbet så pluggade han till Högskoleprovet,sen åt vi mat och jag kollade även på Idol.

Lördag: Joel var iväg och gjorde högskoleprovet. Så innan jag skulle på namngivningcermonin gjorde jag inte så mycket. Inte vad jag minnas iaf.Han kom hem och vi kakade lunch innan jag åkte. Det kommer jag ihåg iaf. Och jag var även en sväng på systemet.
Namngivningen var jätte fin. Väldigt personlig. Vi blev bjudna på en fin buffé och även en jättegod efterrätt.
Efter namngivningen åkte jag tillbaka till Joel. Han låg och sov,ville itne väcka honom så jag satte mig och spelade DS. Han vaknade ca 45min senare. Vi fixade la något litet att äta om jag inte minns fel. Sen gjorde vi oss klara för att gå på förfest. Kom väl dit lite väl sent. Men vi hann vara sociala med folket där i ca 1timme kanske,om en s det. Sen stack vi till Dekadance (en fetishklubb). Måste säga att denna var strängare med kläderna än va jag är van vid sen tidigare. Jag blev tvungen att ta av min skjorta för att komma in. Så fick gå runt med bh,kjol och knästrumpor. Kände mig inte så naken ändå. Fanns dom med mindre kläder än så. Sen brukar man ju ha mindre kläder på stranden på sommaren. Jag sprang nog mest på toaletten när vi kom dit. Så fort jag fått i mig nån deciliter blev jag kissnödig. Men när jag inte kissade så umgicks jag med Joel,hälsade på dom han kände. Jag dansade lite också. Hade trevligt. Men kändes som jag förstörde kvällen lite för Joel,som va tvungen att umgås med mig istället för att göra det han egentligen ville.

Söndag: Sov till ca 12. Både jag och Joel var sega,men han hade ju lovat mig en sighting i stan. Så vid 15tiden begav vi oss ut på stan och kollade på diverse saker. Slottet, Riksdagshuset mm. När vi kom till slottsgården så fick vi se några vakter som skulle byta av. Det var inte det där stora som man brukar gå och titta på. Det missade vi eftersom vi åkte in så sent. Men jag tyckte helt ärligt synd om stackarna som fick stå där i regnet. Inte hade dom jätte mycket kläder på sig heller. Eller ingen bra mössa ialla fall. Men det jag reagerade mest på var allt dom var tvugna att göra och säga. T ex när dom skulle börja g¨å var dom tvugna att börja med höger och då skulle dom stampa med den foten i första steget. Dom "slängde" på vänster armen i en onödigt stor gest när dom gick också. Och världens cermoni när dom skulle byta vakt. Undrar om dom följer allt detta även när det inte är någon som ser. Antagligen gör dom det.

Ja, så har min helg sett ut. Nu ska jag kolla så jag har fått allt med mig. Strax dax att gå mot buss/t-banan. Har inte bestämt mig än :)

                                                          Massa kramar till er!

Igår va jag ju på sighting. Såg bl a slott...

mms_img23663 (MMS)

Igår va jag ju på sighting. Såg bl a slottet och riksdagshuset. Såg huset som våra stadsministrar bor i.och lite annat smått och gott. Va ute i regnet i typ 3timmar. Får ta mig hit till sommaren och se sthlm på ett annat sätt. Idag åker jag hem till gbg. Och vad jag längtar. Längtar tills jag får träffa Älskling igen. Men innan jag åker ska jag träffa min kusin som bor här uppe. Har inte träffat henne sen jag var typ 8år. Så det är lite nervöst måste jag säga.hoppas ni får en trevlig dag. Kramar


Nu blir det sighting. Ska kolla på lite ty...

Nu blir det sighting. Ska kolla på lite typiska sthlms grejer.som slottet t ex.vädret är inte det bästa. Men får göra det bästa av det. Ha en bra eftermiddag/kväll. Kramar


Trodde jag ja

Va på systemet nyss. Som vanligt är jag beredd med mitt leg (pass). När jag skulle betala så sa hon bara vad det kostade. Jag blev rätt förvånad och trodde att jag klarat mig fr att visa leg. Men icke, direkt efteråt frågar hon om leg.
Men jag vet att jag ser ung ut,så tar inte illa vid mig. Tänka sig när den dagen kommer då dom inte frågar efter leg. Då kommer jag säkert bli deprimerad istället :P

Är lite nervös för i kväll. Tänk om jag inte kommer in med dom kläderna jag tänkt ha på mig.
Vi pratade om att vi isf får fixa fram svart tejp och göra någon yopp av det :P
Det ordnar sig.

Nu sak jag och Joel käka lunch.

Kramar

Idag ska jag på namngivningscermoni

Om en stund ska jag gå på namngivningscermoni. Ska bli kul och annorlunda. Då jag endast vart på kyrkliga dop innan.
Ska bli kul och se om jag lyckas ta mig dit utan problem med. Då jag måste byta tåg på vägen.
T-bane centralen är ju rätt stor. Men ska nog ta mig fram :)

Men först ska jag till systemet för att köpa dricka tills ikväll.
Ska lyckas ta mig dit också. Men det är ialla fall gå avstånd.

Men först måste jag ta mig en dusch.
Känner mig smått äcklig just nu faktiskt.

Sen saknar jag Älskling...massor.

                                                  Hoppas ni får en bra dag!
                                                              Kramar

Vädret blev väldigt gött idag ändå. Träffa...

mms_img73516 (MMS)

Vädret blev väldigt gött idag ändå. Träffade Erica. Käkade lunch. Sedan promenerade vi lite. Hamnade vid Odenplan. Sen va det dax för mig att hitta tillbaka. Gick bra. Kollade lite på gpsen så jag gick åt rätt håll. Tog kanske 40min tillbaka till Kungsholmen.men handlade lite godis på vägen. Hade nog tagit 25-30min annars. Men det har varit väldigt gött och röra på sig och se lite av stan. Men nu är jag väldigt trött. Så ska la sova lite middag ;-) kramar


hade jag rätt eller hade jag rätt

Ja,vad tror ni. Klart att det snöar. Kommer säkert hinna bli kaos innan måndag. Visst är jag pessimistisk. Men SJ är säkert lika förberedda på snö detta året som förra.men det kommer säkert bli en bra dag. Lunch med Erica kl.12. Kramar

Strax framme. Bara några procent kvar av ...

Strax framme. Bara några procent kvar av batteriet. Har lock för öronen.och är trött.men resan har vart behaglig.lite tråkig bara. Aldrig kul att resa ensam. Hoppas ni haft en bra eftermiddag/kväll! Kramar


Skulle inte tryckt skicka där.skulle skri...

Skulle inte tryckt skicka där.skulle skriva lite mer skit tänkte jag.batteriet på mobilen är skit kasst.nästan slut redan.och har inte spelat alls mycket på den. Hade vart rätt bra om man kunde köpa ett extra batteri till mob som man kan ha med sig. Det går ju iofs.men mitt problem är att dom valt att bygga in batteriet i telefonen. Så kan inte göra så mycket. Men då får dom gärna bygga in ett bra batteri. X10 mini är en ok telefon. Men batteriet är skit. Och telefonen har en tendens att bli slö ibland. Men det som stör mig med att batteriet är så dåligt är att tanken med en androidtelefonen liksom försvinner. Sätter jag igång internet så suger det upp batteriet på väldigt kort tid. Och jag kan inte koppla upp mig på nätet mer än 3gånger innan jag måste starta om mobilen för att kunna surfa igen. Låter som en skit telefon och jämfört med många andra så är den det med. Men den e charmig. :-) Nu ska jag fortsätta ha tråkigt.bara 1tim50min kvar tills jag är framme. Kramar


Har inte speciellt kul faktiskt.

Har inte speciellt kul faktiskt.


Påväg mot Huvfstaden

Nu sitter jag på tåget. Ska man sitta här i över 5timmar.hoppas det går fort. Har med mig lite tidsfördriv som nintendo DS och spel på mobilen. Så ska nog bli en hyfsat behaglig resa. Om jag har tråkigt så märker ni det. Då kommer det komma många inlägg här på bloggen:-) kramar

Så här såg det ut i bergsjön när jag gick ...

mms_img37859 (MMS)

Så här såg det ut i bergsjön när jag gick ut.det är mestadels hagel.men jag är inte chockad.idag åker jag till sthlm. Jag sa det att det kommer komma snö så att det blir problem för mig att antingen komma dit eller komma hem. Verkar som jag har rätt. Nu är jag påväg hem för att stress packa.gäller att ha varma kläder med sig nu.och varma kläder tar mycket plats :-/ och som vanligt kommer jag att packa alldeles för mycket kläder.men bättre det än för lite. Skriver säkert sen igen. Kramar


Vart på "studiebesök"

En kompis jobbar i en sex shop/strippklubb. Var där och hälsade på.
Måste säga att jag blev positivt överaskad. Har alltid vart nyfiken på yrket som strippa. 
Tänk dig. Se men inte röra. Visst det kan inte bli mycket mer sexistiskt. Men hamnar man på rätt klubb kan man tjäna bra och trivas. 
Det stället jag var på verkade ha bra personal policy. Och det var jätte fint. Alla som jobbade där verkar jätte trevliga. 
Nu säger jag inte att jag tänker börja strippa. Men känns som rätt lättförtjänta pengar. 
Men jag är alldeles för blyg för att någonsin klara av det jobbet.

Sen har jag en pojkvän med. Och jag förstår att han inte vill dela sin flickvän med massa andra män.
Även om det är han som är mannen i mitt liv. Den jag vill vara med.

Jag hade själv haft lite svårt om han tänkte börja strippa. Men samtidigt skulle jag hån-le mot de flickor som fick 'se men inte röra'. För när han kommer hem fr jobbet skulle det vara jag som fick hans närhet,hans kropp och hans kärlek.

Skulle vara grymt att kunna dansa pole dance. Finns ju sånna kurser. Där man använder det som en träningsform.
Måste ha mycket muskler och vara smidig för att göra de snyggare och mer avancerade "stegen" på stången.

Nu ska jag ta en ny värktablett så jag slipper tandvärk under natten.
Kommer strax somna så...
God Natt!
Kramar

Är det inte det ena så är de det andra

Igår hade jag och Älskling en mys kväll. Jag köpte med massa gott så kollade vi på film.
Såg först Toy storie 3. Den var bra. Mysig film. Har lite av varje.

Sen såg vi Piranha. Sämsta filmen på länge. Den kanske är lite coolare om man ser den i 3D,men knappast bättre.
Men gillar man B-filmer om fiskar som käkar upp folk,så tycker jag man ska se den. Annars kan man skita i den. Se trailern så förstår ni :)
Nu ska vi komma till vad som "tynger" mig idag. Min jäkla tandvärk. Har huvudvärk pga den,så inte alls kul.
Men det går la över så småningom. Får försöka fixa så jag kommer iväg till tandläkaren. Måste änna det. Blir ju inte bättre av att jag väntar,och inte billigare heller. Antar jag.

Nu ska jag dricka upp min värktablett och hoppas att den snart verkar.

Ha det underbart.
Kramar

Till MIN underbara pojkvän

Jag sitter på stranden, drar med händerna i sanden.
Jag ritar ett hjärta, sedan ett hjärta till intill det andra hjärtat.
Ett tecken på två som hör ihop, ett par.


En känsla dyker upp...
En känsla av att någon står bakom mig.
Hoppas på att det är du...
Jag vänder mig om men det är ingen där.


Besviken vänder jag mig om igen och ser ut mot havet.
En tår rinner längst min ena kind.
- Jag glömmer dej inte...


Solen går sakta ner bortom horisonten.


Jag reser mig upp för att gå.
När jag vänder mig om igen en sista gång så står du där.
Den jag hoppats på...
Mitt allt, den jag gillar allra mest.

Av: Sonja Karlsson
Har gjort en ändring,vilket jag hoppas att poeten inte tar illa upp för

Du är den bästa jag vet!
Är så glad att jag har dig.
Jag är inte lätt att leva med.
Men jag hoppas att du står ut.

Puss <3

Love got more hooks than a fish-line...belive it hurts



En av de bästa låtarna som gjorts.
Med en text som känns helt rätt. Jag vet att jag tjatat om denna tidigare. Men det skiter jag i,den är bra :)
Den säger som det är. Alla har sina problem, men att man aldrig ska ge upp.

If a bird can sing with a broken wing
You'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
This is a bump in the road
Don't give up, you will make it
Don't give up, you will make it
Samtidigt som låten är lite sorgsen och jag just nu är superglad,så har den ändå en stärkande text.
Shit vad jag är insyltad på den här texten.
Men så är det ibland :)


Min lycka,andras olycka

Nu har vi löst det. Så inget smaskigt för er att läsa egentligen.
Men jag är lycklig i alla fall.

Nu håller jag tummarna för att vi får det att funka. Tredje gången gillt.
Men jag tror på att kärleken övervinner allt. Och kärleken finns där.

Ja,men nu ska jag umgås med mormor och morfar lite tänkte jag.

Massa kramar

Får vi se hur lång tid det tar till stan

Har tydligen hänt en olycka vid järntorget.så bussen kan inte köra den vägen.så istället kör den via hisingen. Men det känns som att det kommer vara stopp även i tingstadstunneln.så är la bara att vänta och se. Allt för att dra ut på mitt "lidande". En helvetes dag kommer detta att bli. Bättre att vara inställd på det. Lättare att handskas med det då. Så idag är jag den största pessimisten i världen. Ett plus. Chauffören valde göta älvs bron.så nästan framme.dvs bussen är knappt sen till stan. Ja ja. Håll gärna tummarna för att det löser sig för mig idag. Kramar

Bara en liten stund kvar

Om ca 2 timmar ska jag åka in till stan för att träffa Pontus och förhoppningsvis komma fram till något bra.
Jag är otroligt kär i den här killen. Och vill att vi ska fixa detta. 
Men det är det som är mitt stora problem. Att jag är kär.

Ska berätta lite smått om hur detta förhållande har vart. 
I början lyckades han skrämma mig lite då han nästan sa att han han älskade mig. Men detta gjorde även att jag öppnade mer. Vågade visa hur kär jag var/är. Misstag nr.1.(min egna åsikt)
Men varför ska man inte visa sina känslor egentligen? Klarar han inte av dom så är han ju inte rätt person.
Många säger att jag har bråttom. Delvis sant.
Jag anser att man lika väl kan bli ihop efter en månad än att dejta i 6månader och sedan fastna just där.
Går det åt helvete så gör det det även om man är tillsammans.

Man brukar säga att alla är värda en andra chans.
Så med detta vill jag säga att tycker att Pontus är värd även en tredje chans.
Man kan väl säga tredje gången gillt. 
Tillbaka till min "snabbhet". Men förutom det så tycker jag inte att jag har bråttom.
Jag, precis som nästan alla andra tjejer, fantiserar om framtiden med den personen man dejtar eller är ihop med. Men hur ska man annars veta om personen är rätt?
Men det är inte så att jag har bråttom att komma dit. Vill bara känna att det är en person jag kan se en framtid med. Annars är det ju onödigt.

Ha en bra dag!
Kramar

Dikt

Denna dikten skrev jag förra månaden.
Då valde jag att inte lägga upp den eftersom känslorna va för färska.
Nu tänkte jag lägga upp den ändå. Trots att jag har samma känslor inom mig som då.
Känslor som surrar
Tårar som burrar
inom mig
Känslor som brinner
Tårar som rinner
Allt för dig
Känslor så heta
Hur ska jag veta
Snälla säg
Mitt hjärta det blöder
Men känslorna glöder
Allt för dig


Varsågod och såga mig. Jag är inte den bästa när det kommer till poesi. Men enligt mig är dikter ett sätt att uttrycka sig. Att få ur sig sina känslor. Jag blir inte direkt gladare av att läsa denna dikten.
Allt ordnar sig på ett eller annat sätt. Amor vincit omnia.

Sov gott!
Kramar

Den enes olycka blir den andres lycka

Ungefär så kändes det nu när jag kollade hur många som läst min blogg idag när jag skrivit om min olycka.
Folk verkligen älskar att läsa om när andra har problem eller är arga.
Jag är inte arg längre, men fortfarande lite olycklig.

Kärlek är något underbart men är även det som kan såra en mest.
Jag har skrivit om olycklig kärlek mm innan. Jag har skrivit om de mesta inom relationer.
Och om detta inte funkar kanske jag ska göra som jag tänkte innan jag träffade Pontus.
Dvs leva ensam, och skaffa barn på något sätt.
Då kommer jag inte hamna i samma sits. Göra samma misstag.
Jag har gjort allt för att vara en bra flickvän. En som inte kräver för mycket, inte gnäller.
Det är säkert inget jag gjort som satt oss i denna situationen. Utan det är något som bara blivit.
Vi har vart dåliga på att kommunicera.

Men det som går runt i mitt huvud just nu är min blivande svartsjuka.
Nästa helg ska jag till sthlm och Pontus ska på dansgrej. Jag kommer vara så jäkla svartsjuk.
Inte för att jag inte litar på honom, för det gör jag. Men om det tar slut har han inga förpliktelser till mig. Då kan han göra vad han vill med vem han vill. Och det är vad som kommer att snurra runt i mitt huvud.

Jag är med säkerhet löjlig och förstorar saker. Som vanligt.
Men den här killen betyder mycket för mig. Jag vet inte vad problemet egentligen ligger.
Men jag hoppas att det inte är för stort för att lösa.
Jag vet att jag oftast ger för mycket av mig själv,och att jag sedan får äta upp det. Men jag vill inte missta denna killen. Även om han är lite velig och ibland svår att förstå så är han underbar.
Kramar

Inte mycket jag kan göra

Just nu är jag både arg och ledsen. Varför ska man få dra ur vissa saker ur folk.
Känner mig nästan utnyttjad. 
Trodde vi stod varandra nära. Trodde du tyckte om mig på riktigt.
Behöver avreagera mig. Fan vad gött det hade vart att få kasta sönder lite porslin.

Ska nog hyra ett rum någonstans och köpa in lite billigt porslin som jag kan kasta sönder. Hade vart så himla gött.
Någon som vill vara med och dela?

Vill skriva så mycket mer. Men vill inte göra något värre än det är.
Är bara så jäkla sårad. Du betyder massor för mig.
Men din feghet gör mig arg.

Nu ska jag tröst-äta. Pizza får det bli.

Kramar

Ullared

Kollar på ullared med far min. Kan inte hålla mig för skratt. Ola-Conny och Morgan alltså. Nu ska dom måla hos Morgan. O-C är ju åtminstone normal snabb i det han gör. Men Morgan går ju baklänges. Men måste erkänna att jag är sugen på att åka till ullared. Va ju länge sen. Ikväll ska jag testa att göra friterade räkor. Hoppas att det blir bra. Någon som vet om man kan smaksätta frityrsmeten med något utan att den förstörs? Citron kanske? Eller chilikrydda? Kramar

Ännu en anledning att inte tycka om v-trafik

Nu när jag skulle åka hem fr jobbet så kom ju såklart bussen försent med 8minuter. Missade precis min buss hem :(
Fick vänta i 30min. Och när en tjej frågar busschauffören på den försenade bussen om han var sen så svarar han "Nej". I så fall måste han vart tidig,för nästa buss skulle komma 24 över och han kom 15över.
Jag är van att bussen fr jobbet är ca 5 min sen varje gång, men det gör inte så mycket har lite tid emellan mina bussar. Och oftast brukar chauffören lyckas köra in några minuter på vägen. Men idag lyckades han inte. 
Antingen är det chaufförerna som inte kan hålla tiderna eller så är det v-trafik som är för optimistiska.
Visst att det är ungefärliga tider. Men mer än 2-3minuter fel borde dom inte vara.
Alltid när jag sitter och väntar på bussen från jobbet så kommer den som ska bli min buss vid den tiden den ska vara på min sida av vägen. Alltså är det dax för v-trafik att fixa till detta.
Tröttsamt att vänta 30min i kylan,i stan,ensam, på kvällen.
Förutom det så har det gått bra på jobbet. Den nya tjejen är jätte trevlig och rolig :)
Men jag glömde ju såklart min almanacka på jobbet. Tur jag kommer ihåg när jag börjar imorgon på praktiken.
Har ju ett schema uppsatt där så får kolla. Kommer inte hinna hämta min almanackan förän tidigast måndag.

Nu ska jag la sova tänkte jag. Får vi se vad för konstigt jag drömmer inatt.
Oftast kommer man ju ihåg drömmen precis när man vaknar,sedan glömmer man den.
Bara att vänta och se :)

Sov gott!
Kramar

Tycker inte om v-trafik

Precis när jag skulle gå hemifrån hittar jag inte nycklarna. När jag väl hittade dom fick jag skynda mig. Bussen brukar ju vara några min sen. Men det va ju klart att den va i tid och jag missade den med mindre än 1minut. Så har suttit och väntat på nästa buss.som såklart är sen.5min. :-( så nu blir jag sen till jobbet. Om inte chauffören lyckas köra ikapp sig. Det mest typiska med detta är att jag ska möta en tjej utanför jobbet som ska gå bredvid idag. Ser ju bra ut att jag är sen. Som tur är bara 5min. Om jag har tur. Vilket det inte känns som idag. Men har iaf städat lite. Ser fint ut i köket och på toa. Och har plockat i hallen och dammsugit hela lägenheten. Innan städningen så träffade jag Zandra en stund. Vi va i hundgården med hennes hund. Skönt att träffa henne och att njuta av vädret. Hoppade precis på en kille som fått springa t bussen. Han flåsar som fan. Det jobbiga är att han stinker vitlök och sitter precis bakom mig. Känns inte som att det är mycket som kommer gå rätt idag. Men men,ny dag imorgon. Kram

Drömde så konstigt

Drömmer som sagt väldigt mycket just nu,sovit väldigt konstigt det senaste.
Men morgonens dröm kommer jag ihåg lite.

Står vid en busshållplats. Mitt emot ligger en spårvagnshållplats.
Vid den andra hållplatsen är det massa idioter till killar som bara vill förstöra och vara elaka.
När en av killarna inte vill skada någon,eller göra sönder något, så blir "gängledaren" arg och börjar slå hans huvud mot asfalten. Jag blir arg och springer över gatan,utan att tänka på trafiken. Skriker lite på den där ledaren och knuffar bort honom. Jag hjälper den skadade killen över till busshållplatsen,märker att han saknar ben, att han typ går på knäna.
Bestämmer mig för att med honom hem till mig och sköta om hans sår. Ringer taxi,som tar 501kr för att köra hos sisådär 1-2km. Börjar oroa mig för min ekonomi mitt i allt.
Väl uppe hos mig har han helt plötsligt ben. Jag hjälper honom med såren och sen går han. Några min efter att han gått kommer jag på att jag vill ha hans nr och då är han borta och jag vaknar.
Förstår inte riktigt denna dröm. Någon som kan tyda den?

Att jag är orolig för min ekonomi är inget konstigt alls. Men allt det andra.

Nu måste jag städa,hur tråkigt jag än tycker att det är.Ursch vad tråkigt jag tycker att det är. Blir frukost först.

Ha en underbar dag!
Kramar

väntar

Väntar på att kunna gå till vagnen. Det är jätte lugnt på praktiken nu. Varit en väldigt lugn dag faktiskt. Men ska bli skönt att komma hem. Imorgon måste jag upp hyfsat tidigt.måste städa innan jag åker till jobbet.på fredag kommer Ylvis och på lördag kommer älskling.så får fixa det jag hinner imorgon. Sen måste jag ju komma på vad jag ska käka på jobbet imorgon oxå. Hittar väl något i skåpen. Händer det något kul i helgen? Antagligen gör det de, jag jobbar ju hela helgen.men det kommer säkert bli en bra helg. Kramar

Inte hänt så mycket

Har inte haft något att skriva om. Har jag någonsin det egentligen?
Igår så va jag på praktiken sen åkte jag hem till Älskling och lagade mat. Hans mamma kom hit,hon skulle låna soffan i natt. Så vi hade en mysig kväll framför tvn.
Vi såg Last airbender. En spännande barnfilm. Tyckte den var bra faktiskt.




Nu ska jag göra i ordning mig. Om 30min är det dax att åka till praktiken.

Ha en bra dag!
Kramar


Vill ha...

... villa ha, vill ha, vill ha!!!!!!!!!!!
Varför undrar ni som känner mig,jag dricker ju inte kaffe.
Man kan göra massa annat med den med. Sen är den snygg.
Kostar dock 2000kr, och har inte lyckats hitta en svensk sida som säljer den i vitt :/

Så om ni känner att ni har lite extra pengar som ni inte vet vad ni ska göra av, köp en Dolce Gusto Circolo till mig.


Nä nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa.

Sov gott!
Kramar

Inception

Tänkte ge er en bättre recension av Inception än den jag gav via mobilen härom dagen.
För er som inte alls vet vad den handlar om så handlar den alltså om drömmar. Och hur dom via det undermedvetna kan påverka den drömmande. Låter kanske inte så spännande. Men det är en välgjord film. Och storyn håller hela vägen. 
Eftersom jag såg den så sent så har dom hunnit sluta visa den i 3D,vilket hade gjort filmupplevelsen ännu bättre. Skulle jag tro. Det är en ganska invecklad film,så man måste ge den tid. Alltså inte en film man sätter på medan man lagar mat.
Har själv tänkt se den igen. Inte på bio med den ska ses snart igen. Tror att den kan växa t o m mer genom att man ser den några ggr.



Om ca 2 timmar ska jag iväg och jobba. Men bara en liten stund. Ska ledsaga en person.
Får se vad vi ska hitta på idag. Brukar vara lite av varje.

Ha en bra dag!
Kramar

Party party

Nu är jag påväg till en kompis. Sedan ska vi och dansa. Ska bli kul. Är väldigt trött men det ska nog gå ändå. Saknar min älskling oxå. Han ska ut och slira han med. Fast inte med mig då. Får väl se om vi möts upp senare. Ha en underbar natt. Kramar

Pizza

Sitter just nu och väntar på pizzan. Ska bli mycket gott. Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Hade huvudvärk halva dagen. Sen stack jag hem till Zandra. Så här sitter jag nu. :-) igår va ju jag och älskling på bio. Vi såg Inception i VIPn. Den var jätte bra. Hände något hela tiden. Men man måste verkligen hänga med. Annars förstår man den inte. Och Leonardo DiCaprio var jätte bra i den rollen han hade. Sen gillar jag Ellen Paige med. ...... Så nu har jag hunnit äta tom. Det tar gott. Men hade beställt vitlök och starksås vid sidan av.men fick bara vitlöksås,och dubbelt med det. Men men,ofta som det är något fel. Denna gången fick vi iaf rätt pizzor. När mamma va på besök så fick vi en pizza som inte stämde alls. Ha en bra kväll allihopa. Kramar

Bio ikväll

Ikväll ska jag och älskling gå på bio. Kan inte skriva vilken vi ska se eftersom det är en överraskning,och jag vet att älskling läser min blogg. Hoppas bara att filmen jag valde är bra. Vet egentligen inte så mycket om den. Sen är jag ledig i helgen. Ska bli skönt. Kanske ut på party på lördag. Får se vad jag känner för. Men ska träffa Zandra och så tänkte jag åka och hälsa på Tiny i hennes nya lya. Ha en bra dag! Kramar

förstår inte

Varför pratar många pappor med så töntig röst till sina barn. Och ju grinigare barnen är desto mer ska dom gulla och prata med dom. Trots att det bara gör det värre. Men hur ska ungen ta sin pappa på allvar när han låter så mesig. Såg en film igår som jag hade sett innan.men jag kom typ inte ihåg den.precis innan allt hände så visste jag att det skulle hända. Den heter law of citizen eller något av det hållet. En bra film faktiskt. Bör ses om man tycker om kluriga och spännande filmer. Kramar

en drömlös natt

Men även en sömnlös. Älskling har haft en hemsk huvudvärks attack i natt. Så han har inte kunnat sova. Så även jag har haft svårt att sova. Får se hur denna dagen blir. Det är förresten min namnsdag idag. Och även Jennys då. Sen är det även hennes födelsedag. Så dubbel Grattis. Nu börjar jag strax praktiken. Ha en bra dag kramar

hoppas på en drömfri natt

Nu är jag påväg till älskling.dagen på praktiken har varit förhållandevis lugn.men den började ju kl.12 så har ju varit där hela dagen. Så är rätt trött.hoppas bara att jag slipper alla drömmar i natt så jag är utvilad imorgon.eller så gott som utvilad iaf. Sov gott allihopa. Kramar

Dagen började bra

Hade satt klockan på 9 för fick för mig att jag började kl.11 idag. Men kom på att jag börjar kl.12,så det tar bara att sova vidare. När jag sen gick upp började jag hälla upp badvatten. Blev ett snabb-bad. Kollade klockan och hade bra med tid över tills jag skulle åka. Men måste tagit det för lugnt.helt plötsligt hade jag missat min buss. Nu sitter jag på nästa. Så blir lite sen. Vädret är skönt idag. Lite synd att det fortfarande blåser rätt mycket. Men det är iaf sol.känner man sig piggare. Men jag är tröttare än vanligt. Drömmer massor varje natt. Alla drömmar är vardagshändelser som varit eller som kommer att hända. Bara det att dom är lite förvrängda. Vissa till det bättre och andra till det sämre. Någon som har ett bra tips på hur man kan sova bättre? Vill vakna upp och känna mig utvilad. Ha en bra dag! Kramar

Aldrig i tid

Fattar inte. Varje kväll när jag ska hem fr jobbet så är bussen sen. Bussen som ska bli min buss,alltså den som kommer fr stan,kommer den tiden den borde vara påväg in mot stan igen.sen kommer bussen åkande i snigel fart med. Hade haft förståelse om det va halt ute,men det verkar bara va överförsiktiga chaufförer. Har som tur är rätt lång väntetid mellan mina bussar.men i denna takten lär jag väl missa min buss hem. Nu skulle vi nästan ha varit framme.men har inte ens kommit halvvägs. Ja ja,nu har jag fått klaga av mig lite. Förutom detta så har dagen varit bra. Innan jobbet åkte jag in till stan med älskling och hans mamma. Älskling skulle köpa jacka. Han fick tag på en jätte snygg till slut. Tror nästan han är värre än mig när det kommer till att gå i affärer. ;-) Inatt blir det att sova ensam. Älskling ville vara själv,han har huvudvärk och då sover han bättre utan mig som ligger och trycker in honom i väggen. Tillbaka till bussresan. Jag blir galen snart. Borde vara framme nu typ.men har ca 5min kvar av vägen.eller med denna farten 8min.bara jag hinner med min buss.vill inte behöva vänta i 30min för att jag missar den precis. Vädret är inte så skönt. Blåser jujätte mycket. Går ju igenom kläderna. Sov gott. Kramar

Längtar

Om ca 20min är jag hos min älskling. Ska bli så skönt att krama och pussa på honom. Saknat honom hela dagen. Haft praktik sen kl.12 idag ju. Men det har varit en bra dag. Inte den lugnaste,men en ok dag. Imorgon är jag ledig fr praktiken,men jobbar kvällen. Hoppas jag får sova i natt och slippa drömma så mycket som jag gjort inatt. Drömmer om allt möjligt.men har bara svaga bilder kvar. Imorgon vill jag sova länge. Eller iaf oavbrutet. Ni får sova så gott. Kramar

Så vackert

Bröllopet var så vackert. Zandra va vackrare än vanligt,vilket är svårt att förstå. För hon är alltid vackrast. Efter bröllopet va det middag och fest. Hade jätte kul. Så mycket engelska som jag pratade nykter har jag nog aldrig pratat :-) ska kolla med zandra om jag får lägga upp bild på brudparet. Sen är jag ju gudmor till lilla A nu med. Så stolt. Nu är jag påväg till praktiken. Fick vänta på vagnen en kvart,kunde åkt med en senare buss hemifr.hade tänkt köpa någon dricka innan jag börjar men det hinner jag inte nu. Saknar min älskling med. Tycker om honom så mycket. Saknade honom extra mycket igår. Det va så mycket kärlek överallt.hade velat dela det med honom. Ha en bra dag allihopa. Och ännu ett stort grattis till brudparet. Kramar

Genast mycket gladare

Känns skönt att lite saker har blivit utredda. Ialla fall till viss del.
Men det känns skönt i alla fall.
Har haft en klump i magen hela veckan. Nu är den åtminstone mindre.
Älskar dig gumman!

Imorgon ska man på dop/bröllop. Skulle vart tärna,men kyrkan är så liten att det inte finns plats för mer än en åt gången i altargången (konstig mening,men så blir det ibland).
Men jag ska fortfarande vara fadder. Något jag är väldigt stolt över. 
Längtar tills i morgon.

Ett problem inför imorgon är hur jag ska göra med håret, men jag hittar på något.
Skulle behöva klippa mig,men har bestämt mig för att vänta tills efter bröllopet. 
Brukar ju bli något extremt, och tänkte vara nedtonad till bröllopet.

Strax åker jag till Älskling igen.Vart där hela dagen och kollat på Doctor Who.
Men tänkte åka in mot stan vid 10-tiden imorgon och köpa en till dop-present.
Sen är det bara att åka hem och göra sig fin,kan behövas nån timme extra eller så.(i fall håret blir fel)

Ni får sova gott.
Kramar


RSS 2.0