Ser mindre halt ut ute idag

Hoppas jag har rätt bara. Allt tar så mycket längre tid på jobbet annars.

Men en sak jag inte fattar. Jag är så jäkla trött hela tiden. Känner mig död ju.
Tycker även det är synd att jag ska jobba idag. Christian skulle till Göteborg idag och har inte träffat honom på ca5-6månader eller nåt. Men men...får träffa honom en annan dag.

nä nu ska jag fortsätta med vad jag gjorde innan. Typ inget. har en timma till att inte göra något :D

Ha en bra dag!

Nu va helgen över

Jenny: Jupp,det funkade. Eller så va det som när man var liten. Föräldrarna säger att det är fint för att vara snälla :P

Idag har jag jobbat kväll. Kvällen har gått bra. Men det har vart blött och jäkligt halt. Vart på väg att halka många ggr. Plus att jag cyklat. Men det gick bra. Men cyklade bara där snön/isen hade smält undan.
Men måste klaga lite på fastighetsägarna och kommunen. Man kan ju knappt gå ute. Dom har knappt försökt att sanda. Kanske ska halka o bryta benet och sedan stämma dom. Då kommer dom ju bli himla mycket bättre på att sanda efteråt :P

I går var jag ute och slirade lite med Fredrik och hans kompisar. Mötte Ylva och henne kompisar inne stan med. Var himla trevligt. Men det roliga va att jag först tappade bort Fredrik när jag skulle leta upp Ylva. och sen när jag skulle leta upp Fredrik så hittade jag bara hans kompisar hela tiden. Och när jag väl hittade honom så hittade jag inte Ylva :P Så dom fick aldrig hälsat på varandra.
Vi va på Belle,där det var Naughty Xmas. Dom hade burlesk strip tease shower. Är lite charmigt. Kanske ska börja med det. Strippa på ett mer stilfullt sätt. Nä,jag är för blyg. Kan ju inte ens strippa för folk jag känner. Så hur skulle jag kunna göra det på en scen framför massa främlingar.


Nu ska jag snart sova. Så ha det så gött så länge. 
Kramar



Snart är det jul

Ska bli gött med jul faktiskt. Ska jobba kväll imorgon och så jobbar jag till klockan 12 på julafton. Efter det ska vi till "plast"-mormor och -morfar. Ska bli trevligt.

Har blivit lite influerad av IKEA reklamen,så har bestämt mig för att ge bort lite smörknivar som jag själv målat på. Men har bara målat 2 av 6 st och julafton närmar sig alldeles för snabbt. men men.

Det har lugnat ner sig lite med allt det andra. Bara massa idioter som uttalar sig som just idioter.
Förstår om dessa människor är arga. Men om man är tunnelseende och bara kan se en sida av myntet så borde man inte uttala sig. Och vissa människor bryr sig inte att det finns familjer som skadas mer av deras skriverier än av själva händelsen. Hot och lögner sprids via skvallerkärringarna.
Och en viss svallerkärring skiter rent ut sagt i vad hon skriver,om det skadar oss annhöriga eller att det hon gör är olagligt. Men den dagen hon skriver ett hot som inte polisen kan misstolka den dagen är hon polisanmäld.
Och skulle hon gå till handling med något av de här hoten är det jag som tar lagen i egna händer.
Hon kan ta sina multihakor och sitt fula tryne och ...ja, gräva ner sig eller något.

Ja, jag är arg över något. Men bara mina vänner vet varför. Och endast dom får veta.

Men God Jul till er alla!
Kramar

Varför kan det inte bli lugnt?

Fått veta massa jobbiga saker idag. Mår inte alls bra. Jag är inte redo att skriva allt här. Man vet inte vilka som läser.
Men ett helvete inom mig är det ialla fall.
Känner mig ledsen,arg och besviken. Lagom kul inför jul.

Varför ska hon alltid sätta sig i dumma situationer...tänker hon ens på att andra kan bli lidande för vad hon gör?

Varför tar det aldrig slut?

Lunch

Idag har jag vart på möte.Skulle ta 1timme.Men tog 20min.Nu e jag på en kompis jobb.Har ätit lunch här.Väldigt gott.Nu väntar jag bara på att han ska sluta.Ikväll e d tänkt att gå på liseberg.Beror la lite på vädret.Där har ni min dag :) kramar

Idag händer det grejer :)

Kom i säng kl. 3 i natt ungefär. Blev lite lång stund vid WoW inatt. Men va la lite nervös inför jobb intervjun jag skulle på idag.
Och intervjun kändes som den gick bra. Bara att vänta och se. Får svar innan jul.
Men personen jag skulle jobba hos isf verkar vara en jätte go människa.

Just nu funderar jag på vad jag ska ha på mig ikväll när jag och Ylva ska på RockBaren. Känner för klänning. Men har inga skor jag känner för att ha till.Eller rättare sagt dom skorna som passar är inte så bekväma och jag orkar inte få ont i tårna. Så blir något annat helt enkelt.

Hostan har börjat ge med sig. Hostar inte alls lika mycket. Är la mest slem som ligger och irriterad. Men efter helgen borde jag vara återställd igen. Hoppas jag ialla fall.

Men ni får ha det så bra. Så skriver jag snart igen!

Kramar

Ps. Filmen Bitch Slap är sket kass. Se den inte.ds

Hostar snart sönder min hjärna

Nu är det bara hostan som ska bort. Men den är himla jobbig. Vill ju inte ge sig :(
Annars har jag haft en bra vecka. Mamma o hennes gubbe har ju vart här en vecka. Har vart trevligt.

Idag har jag haft min arbetskamrat på besök. Vi käkade tacos och sen spelade vi lite sing star.
Först va det bara jag som fick sjunga. Verken mamma,P och Y vågde. Men sen när dom väl gav sig o testade. Så fick vi inte micken fr P. Men vi hade jätte kul.
Sen har morsan o P vart och hämtat vovven dom kom till gbg för att hämta. Så han sover med mig i vardagsrummet i natt. Men han är lite orolig. Så varje gång jag rör mig så vaknar han.

Satt och kollade på ett program på tv om typ "lyxhoror" eller nåt. Det har gått på tv innan. Handlar om tjejer som hyrs ut som flickvänner. Va en äcklig gubbe där. Ingen av tjejerna ville va med honom egentligen. Och han bytte tjej hela tiden för att han hade saker att klaga på. Dom kom försent..eller så va dom inte tillräckligt engagerade i honom.
Äcklig..o ful va han med. Inte konstigt att han behövde betala för en flickvän.
men men..det va en tjeje som började bli kär i sin "pojkvän"..så det fanns tydligen trevliga torskar med.

Nu borde jag la lägga mig. Dom kommer o kollar fläkten i köket imorgon mellan 8-10. Får la se vad dom säger. Jag har inget filter i min. Det var typ trasigt och jag har inte orkat ringa fastis. Jag e lat som fan.
Men det får man la va ibland :P

snart lägg dax iaf. Klockan är rätt mycket.

Så god natt!

Känner mig typ feberfri...

Har inte haft så hög feber idag. Låg på 38grader vid 13-tiden. Sen tog jag Panodil Zapp och febern försvann. Har iofs inte tagit tempen på några timmar nu. Kan nog ha lite feber igen. Eller så är det bara tröttheten efter febern som ligger kvar i kroppen.

Men jag har ialla fall fått städat här hemma. Så nu behöver jag inte skämmas när mamma och Patrik kommer imorgon.

Funderar på att lägga mig i ett bad. Tända lite ljus och bara njuta. Kanske kan bli av med stelheten i nacken.Hade vart oerhört skönt.

....

Tog precis tempen igen. Har ca 38grader igen...men tar en värktablett och lägger mig i badet så ska det nog bli bra :D

Kramar

RSS 2.0