Bye bye Göteborg

nu sitter man på planet då.strax bär det av mot Turkiet. Men va ju tvungen att blogga en sista gång. :) hoppas ni får en underbar vecka i Sverige. Kramar

Bara timmar kvar


Strax åker jag till super värmen vid medelhavet.
Kl.13.30 kommer pappa och hämtar upp oss för att ta oss till Landvetter.
Och planet går vid 16-tiden.
Ska bli underbart...eller hoppas jag ialla fall att det blir.

Vet inte om jag kommer kunna uppdatera när jag är i Turkland. Men kan nog hända att jag tar mig till något internet café någon timme under veckan.

Är för trött för att komma på något mer att skriva. Målarn kom och väckte mig för typ 15min sen. Så längre fick jag inte sova.

Ha det ialla fall underbart!
Kramar

skynda..iiiila.....springa

Nu blev det bråttom. Ska iväg och fixa dom där satans papprena.
Så nu blir det till att borsta tänderna och springa till bussen.

Ha en bra dag!
Kramar
Ps. 1 dag kvar *wiiiieee*

Utflykt till Lager 157

Fick köpt 2klänningar,skor&hudkräm.allt för 240kr :) påvägen hem plockade jag dessa fina blommor till Zandra.hennes favorit blommor. Nu ska det grillas i Uddevalla. Kramar

Kvällen gick fort...nu ljudbok o sen sova.

Har jobbat. Kom hem för ca 30min sen. Kvällen gick fort. Va full rulle på jobbet. Rätt skönt när det rullar på..utan stress.

Har kommit fram till att det är himla skönt att lyssna på ljudbok. Har haft svårt för det..precis som jag haft svårt att leva mig in i engelska böcker. Och nu lyssnar jag på Twilight..på engelska :)
Men det är väldigt enkel engelska och hon som läser upp boken är nästan övertydlig.
Fast det gör ju inget.

En mindre rolig grej hände idag. Fick tillbaka mina papper fr f-kassan. Ena pappret var dom inte nöjda med så måste få det påskrivet igen. Och det andra hade jag glömt att skriva på :/
Så får inga pengar därifrån nästa vecka,utan måste stressa iväg till Mölndal och få ett papper fixat,sedan åka tillbaka till Frölunda för att fixa det andra :/ lagom trevligt dagen innan man ska åka. Men fixar jag det inte då så kommer jag inte få några pengar alls,eftersom dom vill ha in papprena senast 6juli och det är då jag kommer hem fr Turkiet.Och jag vill ju få det fixat så snabbt som möjligt.
Så nu blir det att låna lite pengar så man får betalt räkningarna o sedan fixa lite fickpengar till resan.Lagom kul.
men det ordnar sig alltid :)

Sov så gott....eller god morgon!
Kramar

Blidde inte avskräckt ialla fall

Det gick jätte bra igår. Men lille A ville ju inte sova nästan något på hela dagen. Tog 3 powernaps under dom 8timmarna jag passade honom.
Men han var mestadels på bra humör. Visst kände man sig nästan maktlös när han blev grinig. Vilket han blev för att han inte ville sova men va så jäkla trött :P
Men jag är inte avskräckt. Och farmor var jätte snäll o hjälpte mig att ta honom när jag skulle på toa o så.
Tänk vad mycket ett leende kan göra. Så fort lille A gav mig ett leende så glömde jag bort hur irriterad jag blev över att han hade skrikit 30sek tidigare. Jo, jag vill ha barn. Och helst imorgon. Fast så bråttom har jag inte. Men vill ha en egen liten knodd. 

Idag ska jag jobba. Men innan jobbet ska jag ner till torget och ta ut pengar till min kära bror.

Men vad ska man käka på jobbet idag?

Nu är det bara 5 dagar kvar. Wiiiiee!!!

Ha en underbar dag!
Kramar

Hoppas han är på bra humör

Strax dax att gå upp till Zandra. Ska ju passa mitt kära gudbarn idag när Zandra&co går på Liseberg :)
Så nu håller vi tummarna för att han är på bra humör. Igår när jag gullade med honom,sa jag att jag skulle passa honom idag. Och då fick jag ett jätte leende tillbaka :)
Vädret är inte det roligaste. Men men. Ska se om jag kan ta mig ner till torget och köpa en sån där universal kontakt att ha med sig till Turkiet nästa vecka. Fick veta att dom har samma uttag som England.
Eller så kan man ju göra såhär..

lånad bild från någons hemsida

Men nu ska jag fixa ordning det sista innan jag går hemifr :)
Ha en bra dag!
Kramar

Alexander Rybak sviker sina fans...rätt stort med

Igår skulle han vart med på Lotta på Liseberg. Men hoppade av efter första genrepet för dagen. Då han blev jätte arg över något och slog sönder sin fiol och stack.
Himla elakt mot sina fans. Att man inte står ut med lite strul när man vet hur mycket folk som kommer att komma för att han kommer. Han behöver växa till sig. Mogna lite. Han var nog inte redo för det kändisskap han fick genom ESC.
Läste att han tydligen fick ett psykbryt för ca 6månader sen pga att aldrig få ha något privat eller bara vara.
Men det är det som hör till. Vinner man ESC så är det ju för att större delen av Europa tycker om en. Då får man räkna med ett hektiskt år. Visst är det synd om honom. Tror han är rätt ensam. Och sedan tror jag att den som sätter mest press på honom är han själv. Jag hade vart glad om han bara kom ut på scenen och hälsade på sina fans. Kan ju även tillägga att jag gärna hade tröstat honom ;P
Läs artikel som styrker fiolraseriet :P http://www.expressen.se/noje/musik/1.2036324/rybak-i-raseriutbrott-slog-sonder-fiolen
Måste bara tillägga en sak som stör mig. Jag är lika gammal som Alexander och anses vara vuxen precis som honom. Men av någon anledning så ska alla sympatisera med honom för att han är så ung. Kan tänka mig att det är lika störande för honom som för mig när folk påpekar att man är så ung,när man nästa stund ses som vuxen.
Men det gör även att han kommer lindrigt undan med sådana här raseriutbrott. Vilket jag ibland tror att han utnyttjar. Vilket jag också hade gjort ;)


Förutom besvikelsen att han hoppat av så hade jag en jätte trevlig måndag. Var på Liseberg med AD hela dagen.
Men vilken jäkla mes jag blivit. En riktig kärring. Satt och tänkte på säkerheten när jag skulle åka..." tänk om nåt går sönder". Ska aldrig mer åka Uppswinget. Där var jag riktigt rädd. Vad fan har hänt med mig?
Jag åker gärna allt fortfarande. Bara att jag är mesigare.

Imorgon ska jag vara barnvakt till mitt blivande gudbarn. Ska bli spännande :)

1 vecka kvar till Turkiet :) Underbart.

Nu ska jag göra ordning mig och gå upp till Zandra.
Kramar

Bakpotatis med skagenröra <3

Mums

Denmark here we come

Sitter på Stena Danica på väg mot Fredriks havn.Har inte lämnat gbg hamn än.men åkte precis under älvsborgsbron.ha en bra dag!kramar

Sweden Rock, Robin Hood, Kommissarie Späck mm

I helgen var jag i Sölvesborg på Sweden Rock. Fast inte för konserter,utan för att festa.
Men det tråkiga var ju vädret, som blev himla blåsigt på fredag kvällen och fortsatte så tills det var dax att åka hem på söndagen. Men fredagen var jätte kul. Resten av helgen tog jag det väldigt lugnt.

Sen var jag på Robin Hood med Patrik, Zandra och T förra veckan. Den var bra. Men dom kunde skippat lite överflödiga scener. Typ kortat ner filmen ca 20min. Men den var bra.

Igår var jag och såg Kommissarie Späck med AD. Den var så löjlig att den blev bra.
Dom fick ju med allt och lite till.

Märkte även att det kommit ut fler Kommissarie Späck tidigare. Eller det började tydligen som parodi på Guldbagge galan 2007. Då dom gjort parodi"trailers".
Kommissarie Späck - Bensinmannen
Kommissarie Späck 2 - Röd Jul

Idag ska jag följa med Ylvis till veterinären. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. I morgon ska jag till Danmark med Zandra & co.

Ni får ha en underbar dag!
Kram

Grillat är gott

Idag har jag grillat med pappa & co.
Flintastek med potatis-sallad. Himla gott.
Igår var jag ju först med AD. Vi åkte till Kvibergsmarknad och sedan till Allum.
Efter det träffade jag Patrik. Vi gick upp till grillkullen på smycke och umgicks med Angelica & co.
Hamnade vi hemma hos en granne till dom där vi drack o sjöng singstar. Hade jätte trevligt.
Och jag blev fullaren än jag borde ha blivit. Drack inte sååå mycket.
Så idag har jag vart himla seg. Men det har vart en go dag.

Kramar

Killar i uniform....mums

Igår brann det ju i Social-kontoret/BVC vid Opaltorget. Detta vet ju istortsett alla redan.
Jag hade ju andra parkett till hela spektaklet. Gick förbi platsen strax innan det började brinna.
Shit vad det brann..o röken ska vi inte ens tala om. 
Men så klart var det ju skitungar som tände på. För vi kollade ut genom fönstret eftersom det helt plötsligt kom ett stort rökmoln från huset..och då såg vi även skitungar i 10-15årsåldern springandes från platsen. Men dom sprang ju inte längre än att dom kunde stå på brandmännen när dom kom.
Vart har respekten tagit vägen?
Spelade ju ingen roll att dom avspärrade. Skitungarna skulle ju stå precis där brandmännen gick.
Nästan så man hade hoppats att det fanns något sprängbart i byggnaden. Visst är jag hemsk. Men då kanske dom lär sig något.
Det var massa brandmän här...konstigt att man tycker det är så sexigt. Ser ju bara dom här tunga uniformerna springa omkring egentligen. Men det är la vetskapen att det finns en vältränad person under detta.

Nu ska jag äta frukost och sedan röra mig hemåt.
Kramar

Strax blir det smörgås-tårta

Så då har lillebror tagit studenten. Och som många andra studenter ska han ju såklart åka flak gapandes genom stan. Fick mig en dusch av champange förut med. Folk har ju ingen respekt. Att spruta champange på den som tar studenten är la ok. Men att mitt bland alla människor spruta rakt ut. Nja..inte acceptabelt. Fan vad jag låter som en gammal kärring :P
Nu sitter jag hemma hos farsan och väntar på att lillebror ska komma hem,så jag få tårta :)
Men han är la inte hemma på ca 1-1,5timme.

Sedan träffade jag en gammal kompis till min pappa,som va en stor del av mitt liv när jag var yngre.
Det var himla kul. Va la ialla fall 5år sen sist.

Ikväll blir det att sticka hem till min gamla skolkamrat, då CC ska ut på party.

Fattar inte hur Lillebror W orkar hålla på som han gör. Han köpte en ring i en sån där automat. Och den var inte tillräckligt cool. Så köpte han en ny, och den var förstor. Så nu ligger han i sitt rum och grinar om det...ok,nu kom han ut. Så fort det inte går/blir som han vill så blir han grinigast istan. Men barn är som dom är.

kramar



Strax dax för student

Lillebror J tar studenten idag..kl.16. Så ska snart in i duschen och så.
Ikväll får vi se vad som händer. Kanske CC annars ska jag hem till en gammal skolkompis. :)
Imorgon ska jag träffa AD på dagen. Kvällen ska jag träffa Patrik som kommer tillbaka till Götet efter några år i Örebro..yeeey.
Har planer på söndag med som jag inte minns fel. Men mitt dåliga minne har ju såklart tappat bort det.
Så den som har planer med mig. Snälla påminn mig..och ta det inte personligt att jag glömt.

Vet ju inte vad jag ska ha på mig idag. Tog fram en grön tunika och vita leggins. Men känner inte för det.
Jag vet vilken överdel jag vill ha. Men inte vilken underdel. Ja ja..hittar på något.

Ha en underbar dag!
Kramar

Weeiii

Jag har fått en del färg idag.
Har vart ute större delen av dagen. Först iväg till Sisjön och handlade på ÖB. Promenerade en del mellan ställerna. Och satt i solen på busshållpltasen i ca 20min. Sen promenad fr torget och hem.
När jag kom hem fick jag nåt ryck och dammsög och moppade golven.
Sedan bar det av till stan,hämtade ut biljetterna till Twilight. Jupp det va någon som faktiskt ville gå med mig.
Ska bli så kul att ha en helkväll med Natta. Det var längesedan.
Sen gick jag och Zandra till torget och fixade.
Och resten av kvällen har jag vart hos Zandra. Käkat god mat. Köttbullar med potatis,sås och lingon.

Imorgon tar ju lillebror studenten. Fast inte förän kl.16. Så vad man ska hitta på tills dess det har jag ingen aning om. Typ städa kanske ....yeah sure att jag kommer göra det. Latare människa än mig är svårt att hitta.

Sov gott!
Kramar


go´morron,go´morron...

Hade lite svårt att somna igår. Patricia löper nu. Så hon går runt och jamar. Just nu stoppar hon rumpan i ansiktet på
'Tjockis', som verkar gilla det  :/
Legat kvar i sängen en stund och funderat på vad jag ska ha på mig idag. Ska tydligen inte bli lika varmt idag som igår. Så får ju bli något som värmer benen och armarna lite. Jag är väldigt frusen av mig.

Nu ska jag fixa frukost. Njalla tunnbröd med rostbiff. Och Dumle chokladdryck till det. Mums.

Nu får jag gå upp.

Ha en bra dag!
Kram

Underbar dag!

Idag har jag vart ute i stort sätt hela dagen.
Först var jag ju på torget och kollade i lite affärer med Zandra. Sen köpte jag pizza :)
Efter det gick jag och Zandra hem till Vickan där vi fikade och tjötade (vi tjejer är himla duktiga på det).
Efter det så gick jag hem och satt på gården i några timmar och tjötade med familj och grannar.
Så kom jag och en kompis in på WoW,så blev sugen på att spela det. Så vid 20-tiden satte jag mig och spelade.
Hjälpte min bror att färga håret med.
Och så ringde Zandra vid 23-tiden,så vi gick ut och tog en lång promenad. Kom hem för ca 20min sen.
Min dag i korthet :)
Tänkte spela lite mer WoW,och sen lägga mig och sova.
Imorgon ska jag och Zandra åka och inhandla lite nödvändigheter på bl a ÖB. Toapapper o annat mindre roligt. 
Kommer säkert bli en del onödiga saker med om jag känner mig själv :)

Sov gott/God morgon!
Kramar

Försäkringskassan verkar himla snurriga

Eftersom jag påbörjar en ny period inom arbetsförmedlingen nu så blir det typ "ny inskrivning" hos försäkringskassan igen med. Men dom verkar ju inte ha så stor koll på vad dom gör.
Fick hem 3 kuvert idag fr f-kassan. Och alla kuvert innehåller samma papper fast med olika beslut om vad för ersättning jag ska få. Jag tar gärna alla 3 :P
Och så skulle jag ringa för att dubbelchecka med dom. Så att jag vet vad som gäller. Då böjar det med att någon inspelad röst säger "Väntetiden är längre än vanligt idag. Vi ber om ursäkt. Men svarar på ditt samtal så fort vi kan" (något åt det hållet ialla fall).
Så får jag trycka på massa knappar för att komma fram till rätt telefonkö. Men så fort jag är klar med det. Så säger en röst "Kundservice är överbelastat just nu. Var vänlig ring senare".
Och det kunde dom inte sagt tidigare. Satt man där i ca 5min för att lyssna och trycka sig fram...helt i onödan.
Inte för att 5min är så mycket tid. Men jag kunde ha gjort något trevligare. typ suttit vid datorn :P

Har förresten köpt mig ett par solglasögon idag :)
Rätt coola. I regnbågsfärger. Zandra tyckte dom passade mig. Så litar på henne.
Men jag tänkte inte fastna här idag. Det är så himla gott väder. Så ska se till att ta mig ut lite till.

Är himla arg på mig själv med. Jag MISSADE Salem Al Fakir på Liseberg igår. Fick för mig att det var idag han skulle spela. Måste ha blandat ihop det med biljettsläppet för Twilight Movie Night.
Och jag frågar en gång till. 
NÅGON SOM VILL FÖLJA MED MIG???

Kommer bild på mina snygga brillor. Försökte hitta en bild på NewYorker´s hemsida. Men den funkar ju inte som den ska för mig. Så får försöka ta en snygg bild helt enkelt.

Ha en bra dag!
Kramar

Twilight någon?

Jag har bokat biljetter till Twilight Movie night den 29:e Juni.
Nu försöker jag hitta någon som vill gå med mig.
För dig som inte sett dom så kommer det att vara först dom 2 första filmerna och sedan premiären för för den 3:je.
Detta biobesök påbörjas kl.18,avslutas la vid kl.2 på natten skulle jag tro.
Kostnad 275kr
Här är trailarna för alla 3 filmerna.





RSS 2.0